maandag 20 november 2017

Kerstbingo bij De Egel / Christmas bingo at De Egel...

Hallo lieve allemaal, wat een enthousiaste reacties op mijn dromenvanger, dank jullie wel, superleuk om te lezen. Wat ik ook leuk vond was de variatie aan inzendingen die we bij de laatste challenge van De Egel hebben gezien. Van kerststerren tot cadeau-doosjes, er was van alles te bewonderen :)
Voor ons als design-team weer de moeilijke opgave om een top 3 samen te stellen, in elk geval voor jullie allemaal dikke complimenten van mij.....

Vandaag starten we bij http://de-egel.blogspot.nl/ met een nieuwe challenge, een kerstbingo ! Altijd leuk om aan mee te doen toch?
Dit is de voorzijde van mijn kaart. Een mooi meisje in 3d opgeplakt. Ze staat met haar voetjes in de sneeuw en om haar heen dwarrelen dikke sneeuwvlokken naar beneden...


Dit is de bingo-kaart waar jullie vast ook bingo kunnen scoren ;)


Ik heb gekozen voor rood-sneeuw-bellen (belletjes), diagonaal van rechts boven naar linksonder.
Als jullie meedoen vermelden jullie ook welk rijtje je gebruikt hebt, dat scheelt een hoop speurwerk...LOL.


Mijn kaart aan de binnenzijde. Het gebruikte dessin-papier is van Tilda (Panduro). Het patroontje heb ik gevonden in een boekje: Hobbytopper Tuinkaarten van Cantecleer uit 2008.
Belletjes aan de top met organza-lint en een brad bevestigd. De boom verder versierd met slingers, zilveren stipjes en rode glittersteentjes. De tekst is 3x uitgestanst, op elkaar geplakt en bewerkt met glossy accents. Alle randen van de kaart bewerkt met correctie-vloeistof.

Op het moment dat ik dit bericht maakte was de te winnen prijs nog niet bekend. Zodra ik meer weet voeg ik hem toe.
Neem ook zeker nog een kijkje op http://de-egel.blogspot.nl/ voor de bingo's van mijn teamgenootjes, ze zijn superleuk.
Dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje-Christine Haworth by Jalekro,     *sneeuw-foamball clay-CraftEmotions,    *stans tekst-Creatable LR0222-Marianne Design,    *belletjes, brad, organzalint, parellint sneeuwvlok, tillandsia, plaksteentjes, glossy accents, correctievloeistof.